Де проводити РБР-УА?
|
|
sancho | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:46 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| переношу повыдомлення з сусыдньоъ теми, так як розвели флуд не там де треба...
manager wild west vrt
|
|
| |
Malekula | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:46 | Повідомлення # 2 |
Man of Legend
Група: Пользователи
| Ще раз задам одне й теж саме питання? Чому не провести чемп на РБР-Ру? Він ж тоді набагато скоротить час для обробки резів, так як це рахує сайт автоматично, а не людина + тоді ми зможемо більше пригорнути уваги до того про що говорить русік
|
|
| |
sancho | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:47 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Quote (Malekula) Ще раз задам одне й теж саме питання? Чому не провести чемп на РБР-Ру? Він ж тоді набагато скоротить час для обробки резів, так як це рахує сайт автоматично, а не людина + тоді ми зможемо більше пригорнути уваги до того про що говорить русік wink чому ж тоді не провести взагалі російський чемпіонат... Проводьте собі РБР_УА де хочете... сорі, але я залежити від росіян не хочу...
manager wild west vrt
|
|
| |
Malekula | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:47 | Повідомлення # 4 |
Man of Legend
| sancho, ніхто від них не залежить... Так здається що ви такі жорстокі і віддані "хохли" що так жорстоко не навидите "москалів", чому? Вони що не люди?
|
|
| |
sancho | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:47 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Malekula, по-перше я не хохол (хохли - це українці, які живуть в Росії), по-друге, я росіян не називаю москалями (москалі - це росіяни за межами Росії). по-третє, те що я з Івано-Франківська, не значить що ходжу з шмайсером і люто ненавиджу росіян. . Хочеш проводити РБР-УА на російському сайті - будь ласка проводь. Це твоє право.
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:47 | Повідомлення # 6 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| так,маслальський сайт в плані організації-мего!де вони той двіжок нарили-я не знаю,але краще проводити рбр-уа на нашому сайті,старими,добрими методами!досить залежати від них!нам вже газу вистачило
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
Malekula | Дата: Вт, 01.09.2009, 21:47 | Повідомлення # 7 |
Man of Legend
| sancho, я хочу що б було як краще, а виходить як завжди...
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Вт, 01.09.2009, 23:41 | Повідомлення # 8 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| особисто проти росіян я не маю нічого,вони всі класні люди!але РБР-УА це бренд,так само як і Рбр-ру,а два бренда не можуть повноцінно існувати під одним дахом.Адідас і Рібок ж не шиють на одній фабриці!!!ну,хіба що китайські підробки)))
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
Lacushev | Дата: Ср, 02.09.2009, 10:04 | Повідомлення # 9 |
Подполковник
Група: Проверенные
| Я вибачаюсь, що втручаюсь в справу організаторів! Але я все ж таки підтримую Sancho та MEGASinKа! RBR-UA- це все ж таки український чемп, і він повинет проводитися на українському сайті.
|
|
| |
Rus | Дата: Ср, 02.09.2009, 14:08 | Повідомлення # 10 |
WWVRT Driver
| Підтримую Саню і Сінка зі Львова. Проти Росіян ніхто нічого немає. Саме ці хлопці стоять біля витоків оплайн ралі з РБР як явища на пострадянському просторі, за що ім ВЕЛИЧЕЗНА ПОВАГА! І взагалі слова "Хохол" і "Москаль" повинні прозвучити останній раз на нашому сайті... Це стовується і газу і транзиту газу. Чому особисто я проти: 1) мені подобається коли чемпіонат має ОСОБИСТИЙ САЙТ, а не ОСОБИСТУ ТЕМУ НА ФОРУМІ; 2) до підрахунку очків у попередньому чемпіонаті я претензій не маю; 3) щодо учасників, думаю недостачі не буде (Ми - Українці, стартуємо у Російському та Прибалтійському чемпіонатах, відповідно вони - "приїдуть" на наш).
WWVRT Pilot
|
|
| |
vik | Дата: Чт, 03.09.2009, 18:57 | Повідомлення # 11 |
Подполковник
| Всё равно где, лиж-бы было. А то если начнётся нету времени и тд. и тп., то "в жопу" такой патриотизм... ПеСе. а в Украинском добавят классы, или бум опять все Н4 ездить?
Думай, чувствуй, не зевай...
|
|
| |
Stradik | Дата: Чт, 15.10.2009, 01:40 | Повідомлення # 12 |
Майор
| Согласен с vik !! Дайте классов!!! А то прям как украли
Безумный Гагарин!!
Yalta Crimea Rally Team= Чемпион Украины 08-09/09-10/10-11 года пилот Кочетков Антон
|
|
| |
Sevik | Дата: Нд, 18.10.2009, 20:17 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| Quote (Stradik) Согласен с vik !! Дайте классов!!! Лично я так не думаю. Судя по словам организаторов они пытаются виртуально воссоздать реальный чемп Украины. Поэтому и придерживаются существующих классов.Я думаю это правильно. А погонять в WRC как ни странно можно. Заходишь на плагин и там одновременно стартуют десятки турниров, катайся - не хочу!
KOCHETKOV Sergey Manager YCRT
|
|
| |
Andryha | Дата: Вт, 20.10.2009, 23:11 | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Всем привет. Я за то что-бы оставить этот сайт. Энтузиазма будет больше
Все что ни делается - мне можно.
|
|
| |
Rus | Дата: Ср, 21.10.2009, 13:58 | Повідомлення # 15 |
WWVRT Driver
| Quote (Sevik) виртуально воссоздать реальный чемп Украины 100 % . Щоправда добавляємо S2000 (бо всетаки засвічувалися ці машини в нашому чемпі)
WWVRT Pilot
|
|
| |
TORNADO | Дата: Ср, 21.10.2009, 19:56 | Повідомлення # 16 |
Полковник
| Отправил на міло заявку на команду и личную для участие в Чемпе, а ответа пока нет. Уважаемые Админы, вы получили?
РАЛЛИ НА ВСЮ ГОЛОВУ !
|
|
| |
sancho | Дата: Ср, 21.10.2009, 20:27 | Повідомлення # 17 |
Admin
| Quote (TORNADO) Отправил на міло заявку на команду и личную для участие в Чемпе, а ответа пока нет. Уважаемые Админы, вы получили? Ваша заявка принята.
manager wild west vrt
|
|
| |
TORNADO | Дата: Сб, 24.10.2009, 17:53 | Повідомлення # 18 |
Полковник
| Спасибо.
РАЛЛИ НА ВСЮ ГОЛОВУ !
|
|
| |
Lev8266 | Дата: Ср, 23.12.2009, 22:38 | Повідомлення # 19 |
Рядовой
| Прочитал тут ваши рассуждения и хочу сказать , что главное не забывайте просто делать тему чемпа на rallysim , а то сами понимаете тут проблемотично мне читать, я не делю людей на классы , а учавствовать именно в вашем чемпе всегда интересно
OZHEGOV Lev
|
|
| |