6 - Rally "Mariupol"
|
|
sancho | Дата: Чт, 18.03.2010, 23:12 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Черговий етап чемпіонату України з РБР приймає Донбас. На учасників чекають закручені допи поблизу Маріуполя з підступними трамплінами і бродами під палючим сонцем. Tournament - http://rbr.onlineracing.cz/index.p....abb0d77 Password: 6MARIUPOL Leg 1 start/finish - 18.03.2010 at 12:00 / 20.03.2010 at 23:59 Leg 2 start/finish - 20.03.2010 at 00:00 / 23.03.2010 at 23:59 Time: Kyiv (GMT+2) Surface: Gravel (Гравій)
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Сб, 20.03.2010, 09:27 | Повідомлення # 2 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| ну не знаю.в мене фігня якась.на 7ому допі пропав інтернет.не перед допом,а іменно на допі,200 метрів від старту.пробував оживити його любими методами-не ожив реплеї маю,але на плагіні пише DNF,навіть супераллі нема. все-я фініш першого дня ?
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
Повідомлення відредагував MEGASinK - Сб, 20.03.2010, 09:36 |
|
| |
MilleR26 | Дата: Сб, 20.03.2010, 11:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
Група: Пользователи
| Не ну надо блин какойто камень и пипец я пешком перся до финиша вот ж........па
|
|
| |
VBP | Дата: Сб, 20.03.2010, 12:57 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Есть очень большая проблемма с наполнением класса Н3 на данном этапе, скорее всего класс не соберется...
|
|
| |
sancho | Дата: Сб, 20.03.2010, 14:12 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (MEGASinK) ну не знаю.в мене фігня якась.на 7ому допі пропав інтернет.не перед допом,а іменно на допі,200 метрів від старту.пробував оживити його любими методами-не ожив sad реплеї маю,але на плагіні пише DNF,навіть супераллі нема. все-я фініш першого дня ? Згідно пункту 1.3 регламенту, це нажаль схід. Вернешся в другий день по супералі Quote (VBP) Есть очень большая проблемма с наполнением класса Н3 на данном этапе, скорее всего класс не соберется... скоріше за все так і буде...
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Сб, 20.03.2010, 14:51 | Повідомлення # 6 |
Megasport Rally Driver
| Quote Вернешся в другий день по супералі так немає супераллі мене нема в списку турніру
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Сб, 20.03.2010, 14:54 | Повідомлення # 7 |
Megasport Rally Driver
| може я вишлю реквест,його підтвердять,а на старті допу №7 я просто натисну кнопку Retire?
|
|
| |
sancho | Дата: Сб, 20.03.2010, 15:58 | Повідомлення # 8 |
Admin
| Quote (MEGASinK) так немає супераллі biggrin мене нема в списку турніру не переживай, будеш на старті 2 дня
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Сб, 20.03.2010, 16:18 | Повідомлення # 9 |
Megasport Rally Driver
| надіюсь
|
|
| |
VBP | Дата: Сб, 20.03.2010, 18:55 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| sancho, да есть такое дело, из за несогласованностей действий в моей команде, котороая на прошлом этапе составляла больше 50% участников на данном этапе у нас будет как провал в командном зачете, так и загубим класс Н3.... а очень жаль....
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Сб, 20.03.2010, 20:43 | Повідомлення # 11 |
Megasport Rally Driver
| САШКО!!!! не буде в мене другого дня!!!!!!!! бо мене нема в списку турніру!!!!!!!
|
|
| |
UnkMan | Дата: Сб, 20.03.2010, 21:07 | Повідомлення # 12 |
Рядовой
| Если я не вижу 6 - Rally "Mariupol" что делать??? P.S. удалил одну букву в имени
|
|
| |
lapaev | Дата: Сб, 20.03.2010, 21:10 | Повідомлення # 13 |
Сержант
Група: Проверенные
| Quote (sancho) не переживай, будеш на старті 2 дня Так пускай всех у кого "краш" в первый день, чего одного KOTYK Sеrgio!
|
|
| |
leh@08 | Дата: Сб, 20.03.2010, 21:43 | Повідомлення # 14 |
Подполковник
| Quote (lapaev) Так пускай всех у кого "краш" в первый день, чего одного KOTYK Sеrgio! У VOLIK Igor синий экран на 3 СУ , пускайте его тоже на 2-ой день по суперралли!
LOPUKHOV Aleksey Yalta Crimea Rally Team Team driver
Езжу на Logitech G25 900º + manual H-shifer
Видео: http://www.youtube.com/watch?v=4SYTzmb1jxs
|
|
| |
McRae | Дата: Сб, 20.03.2010, 21:45 | Повідомлення # 15 |
Рядовой
| У меня в 1 лег на 3 су синий экран. Я подал реквест - отклонили. VOLIK Igor
Yalta Crimea Rally Team
Повідомлення відредагував McRae - Сб, 20.03.2010, 21:46 |
|
| |
sancho | Дата: Нд, 21.03.2010, 13:21 | Повідомлення # 16 |
Admin
| Quote (McRae) Так пускай всех у кого "краш" в первый день, чего одного KOTYK Sеrgio! не я пускаю, а плагін пускає. Ті хто знаходиться у списку retired cars в перший день і навпроти нього пише Crashed on SS Х зможуть доїхати турнір в другий день, отримавши штраф по супералі. Котику я реквест не давав і він стартував другий день з штрафом 10 хв. Quote (UnkMan) Если я не вижу 6 - Rally "Mariupol" что делать??? P.S. удалил одну букву в имени не знаю почему вы не видете турнир. буква в имени тут не при чем.
manager wild west vrt
|
|
| |
lapaev | Дата: Нд, 21.03.2010, 16:14 | Повідомлення # 17 |
Сержант
Група: Проверенные
| Quote (sancho) Ті хто знаходиться у списку retired cars в перший день і навпроти нього пише Crashed on SS Х зможуть доїхати турнір в другий день, отримавши штраф по супералі. Посмотрим как "плагин" пустит остальных, у которых Crashed on SS Х.
|
|
| |
leh@08 | Дата: Нд, 21.03.2010, 16:54 | Повідомлення # 18 |
Подполковник
| Quote (sancho) Котику я реквест не давав і він стартував другий день з штрафом 10 хв. Есть вопрос по поводу MOROKOV Slava, есть фото как у него стоит краш на 3 СУ а потом он опять стартует с третьего СУ , он сам себе дал реквест, это не по регламенту, как я понимаю. Что вы на это ответите? Прошу рассмотреть этот вопрос. Как такое может быть, если бы ему никто не давал перепроезд, если только вариант что он сам мог себе его дать, а это нарушение, в итоге он все равно разбился на 5 СУ и штраф у него 20 мин. Я понимаю что, краш такой может быть в случае вылета игры, и в нашей команде у Волик Игоря был синий экран и тоже краш, он подавал реквест тоже, но ему отклонили, вот прошу по этому поводу разобраться. Такой случай был и с MIKUZIS Justas на чемпионате LT, когда он сам себе дал перепроезд на двух СУ , не оповестив всех организаторов, ему дали дисквалификацию первого дня, и пропустили на второй день по супер ралли. Жду от вас ответа.
LOPUKHOV Aleksey Yalta Crimea Rally Team Team driver
Езжу на Logitech G25 900º + manual H-shifer
Видео: http://www.youtube.com/watch?v=4SYTzmb1jxs
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Нд, 21.03.2010, 18:58 | Повідомлення # 19 |
Megasport Rally Driver
| так,народ!!!!!!ТИШИНА! я підняв кіпіш бо не думав що плагін мене пустить по суперраллі. плагін пустив-тому до організаторів рбр-уа не може бути ніяких претензій,бо не вони вирішують це питання.якщо когось не пустило-всі претензії до власників плагіну (чехів)
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Нд, 21.03.2010, 19:00 | Повідомлення # 20 |
Megasport Rally Driver
| Quote (leh@08) он сам себе дал реквест яким чудом він міг сам собі дати реквест?
|
|
| |