00-RBR-UA Test
|
|
sancho | Дата: Пт, 23.10.2009, 00:07 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тестовий турнір перед другим сезоном - ТУРНІР ТУРНІР 2 В ньому тільки зворотні траси. Якщо гра вилетить під час загрузки допу - посилайте реквест.
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пт, 23.10.2009, 01:32 | Повідомлення # 2 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| все,технічка вже готова,скоро виїжджаю на допи
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
RADO | Дата: Пт, 23.10.2009, 10:24 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Група: Проверенные
| А почему можно выбирать только класс S1600? Машин С2000 вообще нельзя выбрать.
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пт, 23.10.2009, 11:47 | Повідомлення # 4 |
Megasport Rally Driver
| просто напевно в тебе погано поставлена фізика до с2000,тому плагін не бачить машину
|
|
| |
sancho | Дата: Пт, 23.10.2009, 13:01 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Quote (MEGASinK) просто напевно в тебе погано поставлена фізика до с2000,тому плагін не бачить машину ні, це моя помилка. Я не додав автомобілі С2000 в турнір. Сьогодні ввечері створю турнір для суперів.
manager wild west vrt
|
|
| |
Rus | Дата: Пт, 23.10.2009, 13:13 | Повідомлення # 6 |
WWVRT Driver
| Турнір проїхав. Помилок та збоїв не помічено.
WWVRT Pilot
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пт, 23.10.2009, 13:15 | Повідомлення # 7 |
Megasport Rally Driver
| Я проїхав.Ще б Фальстоун2 дощовий був,бо він самий проблемний в плані викидання на робочий стіл
|
|
| |
sancho | Дата: Пт, 23.10.2009, 13:52 | Повідомлення # 8 |
Admin
| Quote (MEGASinK) Я проїхав.Ще б Фальстоун2 дощовий був,бо він самий проблемний в плані викидання на робочий стіл знаю. Для супері зроблю
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пт, 23.10.2009, 14:11 | Повідомлення # 9 |
Megasport Rally Driver
| і цю фішку з гумою,про що я писав в аську,обдумай! і ще може в чемпіонаті вистав параметр щоб не було видно часу сплітів під час гонки,а лише між допами,щоб менше відволікатись коли їдеш
|
|
| |
Rus | Дата: Пт, 23.10.2009, 14:30 | Повідомлення # 10 |
WWVRT Driver
| Quote (MEGASinK) не було видно часу сплітів під час гонки,а лише між допами,щоб менше відволікатись коли їдеш Якщо я не помиляюся то це можна відключити у турнірі (там є щось по-типу "спліт тайм: 1) он; 2) офф; 3) вибирається турніром").Додано (23.10.2009, 14:30) ---------------------------------------------
Quote (sancho) Для супері зроблю А Супер 1600 зможуть ще проїхати і другий тест, чи то тільки для Супер 2000?
WWVRT Pilot
|
|
| |
sancho | Дата: Пт, 23.10.2009, 16:53 | Повідомлення # 11 |
Admin
| Додав в перше повідомлення ще один турнір (для всіх)
manager wild west vrt
|
|
| |
Rus | Дата: Пт, 23.10.2009, 17:48 | Повідомлення # 12 |
WWVRT Driver
| Quote (sancho) Додав в перше повідомлення ще один турнір (для всіх) Проїхав. Проблем не помічено.
WWVRT Pilot
|
|
| |
RADO | Дата: Пт, 23.10.2009, 19:28 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Я против отключения времени на сплитах, кому мешает можно в настройках отключить, я например кидаю взор и вижу насколько мне нужно прибавить, удобно
|
|
| |
sancho | Дата: Пт, 23.10.2009, 20:27 | Повідомлення # 14 |
Admin
| Quote (RADO) Я против отключения времени на сплитах, кому мешает можно в настройках отключить, я например кидаю взор и вижу насколько мне нужно прибавить, удобно smile Погоджуюсь. Хто не хоче знати час інших на спліті - спокійно може відключити їх.
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пт, 23.10.2009, 20:50 | Повідомлення # 15 |
Megasport Rally Driver
| я не про заважає мав на увазі,а про те що в реальному раллі екіпажі взнають свій час лише після допу!якщо вже ліпим як в реальному ЧУ-то у всьому :P
|
|
| |
sancho | Дата: Пн, 26.10.2009, 09:09 | Повідомлення # 16 |
Admin
| Quote (MEGASinK) я не про заважає мав на увазі,а про те що в реальному раллі екіпажі взнають свій час лише після допу! Хто тобі таке сказав? Принаймі в чемпіонаті світу суперники стежать один за одним. В нашому?... Думаю "круті" команди тоже мають таку можливість... Якщо я не правий, хай мене підправить хтось з гонщиків або штурманів
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пн, 26.10.2009, 12:21 | Повідомлення # 17 |
Megasport Rally Driver
| ІМХО просто прийшла в голову така ідея-думаю запропоную
|
|
| |
Andryha | Дата: Пн, 26.10.2009, 14:23 | Повідомлення # 18 |
Полковник
| Quote (sancho) Хто тобі таке сказав? Принаймі в чемпіонаті світу суперники стежать один за одним. В нашому?... Думаю "круті" команди тоже мають таку можливість... Якщо я не правий, хай мене підправить хтось з гонщиків або штурманів Неа, в нашем чемпе это технически невозможно, так как нигде не замеряют время на сплитах. Да и при нашей длине допов это незачем )))
Все что ни делается - мне можно.
|
|
| |
RADO | Дата: Вт, 27.10.2009, 00:06 | Повідомлення # 19 |
Сержант
| Незнаю уже что делать как только захожу на этот турнир, выбираю машину и жму старт игра вылетает с ошибкой Microsoft Runtime C++ Library и бла бла бла. Поменял винду, проверился на вируса, ставил библиотеки, читал в гугле и всё равно непускает в этот турнир. В других езжу, но бывает тоже выдаёт эту ошибку. Переставлял игру, трассы, щас стоит игра и обратные трассы и нифига больше, ну конечно патч и плагин Мож кто знает что делать ?
|
|
| |
sancho | Дата: Вт, 27.10.2009, 00:14 | Повідомлення # 20 |
Admin
| Quote (RADO) Незнаю уже что делать sad как только захожу на этот турнир, выбираю машину и жму старт игра вылетает с ошибкой Microsoft Runtime C++ Library и бла бла бла. Поменял винду, проверился на вируса, ставил библиотеки, читал в гугле и всё равно непускает в этот турнир. В других езжу, но бывает тоже выдаёт эту ошибку. Переставлял игру, трассы, щас стоит игра и обратные трассы и нифига больше, ну конечно патч и плагин smile Мож кто знает что делать ? в два турніри не пускає? Попробуй в перший турнір зайти і проїхати на С1600 або Н4.
manager wild west vrt
|
|
| |