World Cup of Nations
|
|
lyhodey | Дата: Чт, 29.07.2010, 16:31 | Повідомлення # 181 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| на 10-му СС на пів секунди блимнуло світло в будинку...і... знову невдача......просто піпєц
*Lykhach Pasha* Megasport Rally Team
|
|
| |
Sevik | Дата: Чт, 29.07.2010, 23:47 | Повідомлення # 182 |
Генерал-майор
Група: Проверенные
| Посылай реквест все равно...
KOCHETKOV Sergey Manager YCRT
|
|
| |
|
MEGASinK | Дата: Пт, 30.07.2010, 09:30 | Повідомлення # 184 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| аналогічно
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
Sobol | Дата: Сб, 31.07.2010, 12:24 | Повідомлення # 185 |
Сержант
| На финише первого лега. После второго сервиса опять неудачно выбрал резину От чего езда напоминала корову на льду. За всю гонку один мягкий неопасный вылет и почти полное отсутствие механических повреждений. Из минусов ехалось как то тяжело и стремновато от чего ехал совершенно никуда не торопясь и осторожничая. А дальше будем посмотреть.
|
|
| |
Rus | Дата: Сб, 31.07.2010, 16:07 | Повідомлення # 186 |
WWVRT Driver
| Фінішував перший лег Фінляндії. Чесно кажучи враження як і у Соболя Ігоря. Ніби і грубих помилок не було, але їхалося якось "стрьомно". Ще й дуже багато учасників - отримати якісь залікові бали буде нереально важко.
WWVRT Pilot
|
|
| |
sancho | Дата: Вт, 03.08.2010, 17:09 | Повідомлення # 187 |
Admin
Група: Администраторы
| Проїхав я Фінку. Якби не трабли в перший день, можна було б сподіватись на очки. А так... Початок був не дуже вдалий. Машина важко трималась на вологому гравію, кілька разів вилітав з траси... Далі на сухому асфальті поїхав швидше. Машина добре курувалась. Проте на 10 допі не зумів розминутись з колодами. В другий день проїхав без особливих помилок і спокійно фінішував...
manager wild west vrt
|
|
| |
Sevik | Дата: Вт, 03.08.2010, 22:15 | Повідомлення # 188 |
Генерал-майор
| Доехал второй день. На финише! Пока 11-й в классе.
|
|
| |
Sobol | Дата: Ср, 04.08.2010, 10:40 | Повідомлення # 189 |
Сержант
| Первый доезд и первое очко. Мда драматически все складывается.
|
|
| |
Rus | Дата: Пт, 06.08.2010, 11:46 | Повідомлення # 190 |
WWVRT Driver
| Фінішував на 15-му місці. Приємно, що у фінляндії українці заробили очки майже у кожному класі....
WWVRT Pilot
|
|
| |
sancho | Дата: Ср, 18.08.2010, 19:02 | Повідомлення # 191 |
Admin
| Пілоти команди Wild West скоріше за все не зможуть взяти участь у ралі Німеччини, яке за календарем стартує наступного тижня.
manager wild west vrt
|
|
| |
Sevik | Дата: Чт, 19.08.2010, 23:01 | Повідомлення # 192 |
Генерал-майор
| ПОЧЕМУ????????????????? Додано (19.08.2010, 23:00) --------------------------------------------- Готовимся все к этапу!!!!!! Никто не должен сачковать!!!Едем все в Германию,билеты уже заказаны!!!!!!!!!!!! Додано (19.08.2010, 23:01) --------------------------------------------- А вот и тренировочка http://rbr.onlineracing.cz/index.p....7674942
|
|
| |
sancho | Дата: Чт, 19.08.2010, 23:24 | Повідомлення # 193 |
Admin
| Quote (Sevik) ПОЧЕМУ????????????????? Завтра вилітаємо за кордон на відпочинок. Прилітаємо в Україну в 18-00 (у Львів) в суботу. В Івано-Франківську будемо пізно. Якщо я ще постараюсь встигнути до 01-00 зайти в турнір і проїхати, то Руслану Ткачуку, який їде не з дому, а з роботи вже ніяк не получається.
manager wild west vrt
|
|
| |
lyhodey | Дата: Сб, 28.08.2010, 01:37 | Повідомлення # 194 |
Майор
| Сашко, а може вгості на перший лег??? Додано (28.08.2010, 01:37) --------------------------------------------- Перший день пролетіли.... все класно окрім другого ШВ, де після трампліну в лісі задня підвіска відбила авто, що призвело до вильоту та перевороту, і в результаті +1 хвилина на фініші відрізку... всім удачі та щасливо доїхати лег
Повідомлення відредагував lyhodey - Сб, 28.08.2010, 01:38 |
|
| |
Sevik | Дата: Сб, 28.08.2010, 22:46 | Повідомлення # 195 |
Генерал-майор
| Первый день сход...
|
|
| |
sancho | Дата: Пн, 30.08.2010, 08:52 | Повідомлення # 196 |
Admin
| Нащастя встигли проїхати перший день. Після практично 10 годинного переїзду-перельоту і тижневої відсутності практики їхалось "нє ахті" . Зробив купу помилок, та й в підсумку не дотянув до фінішу 500 метрів... двигун заглох.... Другий день обіцяє бути ще більш важчим....
manager wild west vrt
|
|
| |
Rus | Дата: Вт, 31.08.2010, 17:04 | Повідомлення # 197 |
WWVRT Driver
| Прибрався на "Сумбурку"....
WWVRT Pilot
|
|
| |
lyhodey | Дата: Вт, 31.08.2010, 23:23 | Повідомлення # 198 |
Майор
| 15 екіпажів стартувало, а на фініші 8??? а де ще 10 екіпажів, які не стартували??? сильно Ви вболіваєте за націю! а такий ажіотаж розвели, що тяжко в збірну попасти... а реально всім, окрім тих, хто хоча б стартував, - пофіг... я здивований... не знайшлося за тиждень часу виділити півтори години для проїзду.... так тримати, і ми завжди будемо на вершині ........... Додано (31.08.2010, 23:23) ---------------------------------------------
Quote (Sevik) Готовимся все к этапу!!!!!! Никто не должен сачковать!!!Едем все в Германию,билеты уже заказаны!!!!!!!!!!!! Quote (sancho) Нащастя встигли проїхати перший день. Після практично 10 годинного переїзду-перельоту і тижневої відсутності практики Це тільки їм потрібно???
|
|
| |
sancho | Дата: Ср, 01.09.2010, 09:29 | Повідомлення # 199 |
Admin
| Ох і не легке виявилось ралі Німеччини для мене. Знаючи які траси увійшли в склад етапу, завдання було - просто доповзти другий день без штрафів... і впринципі з цим завданням справився. правда не без пригод. перший інцидент, який мене розлючив стався на першому допі - Сумбурку. в одному крутому повороті мене трохи занесло на траву (задніми колесами... при чому передні були на асфальті). там стояли люди... десь за 5 метрів від машини... і бл%№ь багровий екран і штраф На другому допі трохи заспінило машину і я втратив керування і врізався прямо в каміння.... штурман сказав що коробці пипка... ну думаю усьо... приїхали... але думаю спробую доїхати на єдиній що залишилась 1 передачі... доїхав... для мене було сюрпризом, що на старті в мене коробка вже розблокувалась і я довольний поїхав далі. правда мене переслідували проблеми. почав перегріватись радіатор.. два допи я проїхав на стрьомі і все ж доїхав... на сервісі майже все поремонтував (радіатор був на 90% пошкоджений, а коробка на 10% ) наступні допи проїхав спокійно і без напрягів. якщо не рахувати одно задавленого спектатора п.с. Олександр Волкович і Паша Лихач молодці. так тримати. хороший результат. доречі чому так багато людей забили на другий день? навіть попри штрафи в перший день можна було поборотись за якісь очки в другий...
manager wild west vrt
|
|
| |
Rus | Дата: Ср, 01.09.2010, 11:23 | Повідомлення # 200 |
WWVRT Driver
| lyhodey, Quote (sancho) поборотись за якісь очки в другий... я героїчно боровся, але стовп зупитинив порив мого героїзму!!! Повага Волковичу і Лукачу.... відпалили на всі, мля, дойчмарки....молодці!
WWVRT Pilot
|
|
| |