World Cup of Nations
|
|
lyhodey | Дата: Ср, 01.09.2010, 14:17 | Повідомлення # 201 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Quote (Rus) я героїчно боровся, але стовп зупитинив порив мого героїзму!!! Руслан, тебе я не мав на увазі, ти хоча б старався!!! Quote (Rus) Повага Волковичу і Лукачу.... Блін, я Лихач, Лихач я...... - той, що швидко їздить
*Lykhach Pasha* Megasport Rally Team
|
|
| |
Rus | Дата: Ср, 01.09.2010, 14:53 | Повідомлення # 202 |
WWVRT Driver
Група: Проверенные
| Quote (lyhodey) Блін, я Лихач, Лихач хи-хи точно...
WWVRT Pilot
|
|
| |
Sevik | Дата: Ср, 01.09.2010, 22:49 | Повідомлення # 203 |
Генерал-майор
| Молодец Лихач!!
KOCHETKOV Sergey Manager YCRT
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Чт, 02.09.2010, 11:17 | Повідомлення # 204 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| Пашуліч,так тримати!!!! всетаки не даремно я твою кандидатуру висунув ех,шеб Христя стабільніше почала їхати
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Чт, 02.09.2010, 11:20 | Повідомлення # 205 |
Megasport Rally Driver
| Quote (sancho) доречі чому так багато людей забили на другий день? навіть попри штрафи в перший день можна було поборотись за якісь очки в другий... в мене і в Христини Цимбалюу (так як в нас гра встановлена з одного диску),при вході в турнір, написало "Please,upgrade plugin" ще ніколи такого не бачив... в інші турніри заходило без проблем
|
|
| |
sancho | Дата: Чт, 02.09.2010, 12:05 | Повідомлення # 206 |
Admin
Група: Администраторы
| Сумбурки працюють тільки на останній версії плагіну
manager wild west vrt
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Чт, 02.09.2010, 12:29 | Повідомлення # 207 |
Megasport Rally Driver
| еммм...а яка остання версія? плагін обновляли?
|
|
| |
sancho | Дата: Чт, 02.09.2010, 13:18 | Повідомлення # 208 |
Admin
| Версія 0,88 . Скачати можна тут - http://rbr.onlineracing.cz/storage/RBRTM088RC1Inst.exe
manager wild west vrt
|
|
| |
lyhodey | Дата: Чт, 02.09.2010, 16:15 | Повідомлення # 209 |
Майор
| Quote (sancho) Пашуліч,так тримати!!!! Стараюся стараюся..... Додано (02.09.2010, 16:15) --------------------------------------------- доречі... може хтось скаже, що робити з повторами....
|
|
| |
Sevik | Дата: Чт, 02.09.2010, 23:12 | Повідомлення # 210 |
Генерал-майор
| Выписка из регламента: === 8. Повторы. Каждый, кто получает очки в гонке ДОЛЖНЫ загрузить свои ответы на чешский сайт в течении 3 дней после официального окончания этапа. Все должны сохранять свои собственные повторы в течение недели после каждого этапа. Вы можете найти повторы в папке "Replays", которая находится в основной папке игры. Если, в течении недели после очередного этапа, по некоторым причинам, организаторы просят Вас повторно отправить повторы, вы должны отправить их. Если вы этого не сделаете в течение трех дней после просьбы организаторов, вы будете дисквалифицированы из данного этапа. ===
Повідомлення відредагував Sevik - Чт, 02.09.2010, 23:13 |
|
| |
lyhodey | Дата: Чт, 02.09.2010, 23:45 | Повідомлення # 211 |
Майор
| Quote (Sevik) Каждый, кто получает очки в гонке ДОЛЖНЫ загрузить свои ответы на чешский сайт та я то поняв шо треба.... а які, куда, в якому форматі і т.д.??????
|
|
| |
sancho | Дата: Пт, 03.09.2010, 00:08 | Повідомлення # 212 |
Admin
| Quote (Sevik) Каждый, кто получает очки в гонке ДОЛЖНЫ загрузить свои ответы на чешский сайт в течении 3 дней после официального окончания этапа. нічого не розумію. які ще "ответи". на який чеський сайт? і хто в нас в очках? я хоть і 38 ніби, але якщо перерахувати штрафи (по +4 за кожен пропущений), то я 18. І які повтори? всі? п.с. чому ж тоді раніше повтори не вимагали??? не гоже міняти правила по ходу чемпіонату!!!
manager wild west vrt
|
|
| |
sancho | Дата: Пт, 03.09.2010, 00:11 | Повідомлення # 213 |
Admin
| ееееееееее... Everybody must keep his/her own replays for a week after each rally. You can find your replays in the "Replays" folder, which is held in the main folder of the game. If, within the framework of the week after the given rally, for some reason, organizers ask you a replay (or replays) you have to send them. If you don't do that within three days after the organizers' request, you will be disqualified from the given rally. Повтори треба зберігати і по вимозі організаторів пред'явити.
manager wild west vrt
|
|
| |
Sevik | Дата: Пт, 03.09.2010, 23:56 | Повідомлення # 214 |
Генерал-майор
| Quote (sancho) нічого не розумію. які ще "ответи". на який чеський сайт? Так переводит переводчик... . Повторы грузятся через чешский сайт, слева в колонке есть такая строчка=Send results Нажимаешь и загружаешь каждый повтор отдельно.Если орги говорят,что надо просто сохранить,то значит пока храним. По очкам- в этом чемпе нет личного абсолюта и смотреть надо только свой класс.Очки в классе получают первые 20 пилотов.Если попал в двадцатку,значит повторы сохраняй. А абсолют считается только командный и складывается из очков двух лучших пилотов в каждом классе и плюсуется в командный.
Повідомлення відредагував Sevik - Пт, 03.09.2010, 23:58 |
|
| |
sancho | Дата: Пн, 06.09.2010, 23:08 | Повідомлення # 215 |
Admin
| На сайті ВіСіеНа вже є результати. Правда я не задоволений підрахунком в С2000!!!! За моїми розрахунками (якщо додати по 4 хв. за пропущений доп) я посів 18 місце в класі. А в нас "НОЛЬ". 2 очки канєшна фігня, але ... Ось мої розрахунки: Sevik, може напишеш оргам?
manager wild west vrt
|
|
| |
Sevik | Дата: Вт, 07.09.2010, 23:33 | Повідомлення # 216 |
Генерал-майор
| Quote (sancho) Sevik, може напишеш оргам? Написал..
|
|
| |
sancho | Дата: Ср, 08.09.2010, 00:08 | Повідомлення # 217 |
Admin
| о, гуд. дали нам ще +5 очок . тепер ми відстаємо від болгарів на 7 очок. треба поборотись на останніх 4 етапах.
manager wild west vrt
|
|
| |
lyhodey | Дата: Ср, 08.09.2010, 00:29 | Повідомлення # 218 |
Майор
| пацани ну ми врулили на цьому етапі 43...... ше так не було ..... наступного разу...... гра вій..... о гравій... мокрий гравій.....
|
|
| |
Rus | Дата: Пн, 13.09.2010, 14:50 | Повідомлення # 219 |
WWVRT Driver
| Ато... Ми злі перці! Правда в японії буде важко. Там люди будуть слабо прибиратися... Доведеться боротися, буквально, за кожну секунду.
WWVRT Pilot
|
|
| |
sancho | Дата: Вт, 14.09.2010, 11:38 | Повідомлення # 220 |
Admin
| шейк японії - ラリージャパン
manager wild west vrt
|
|