1-Rally "Stara Fortetsya"
|
|
Nikita | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:09 | Повідомлення # 81 |
Сержант
Група: Проверенные
Статус: Offline
| Ты прав!
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:12 | Повідомлення # 82 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| гонка мені подобаєтся! 14 допів-якраз нормальна кількість-і не набридне їхати і ніби ще буде хотітися cклад трас-достойний. якби не розгорівшийся скандал,то можна б було цей уік-енд занести до позитивних
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
Porshni | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:14 | Повідомлення # 83 |
Лейтенант
Група: Пользователи
| Quote (MEGASinK) якби не розгорівшийся скандал зато сколько емоций...
Manager _______________________ Extreme Rally Team _______________________ www.rallyteam666hp.com.ua
|
|
| |
Andryha | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:23 | Повідомлення # 84 |
Полковник
| azeff, Тсссс, не горячись. Просто дай слово мужчины, что Ира ехала сама. Этого будет достаточно. Если что - сам разбирайся со своей совестью. Додано (01.11.2009, 22:22) ---------------------------------------------
Quote (Джони) Привет..=) Вы меня искали????...=) Жека, привет. Представляешь, я влюбился, а тебя не существует, что делать?Додано (01.11.2009, 22:23) --------------------------------------------- Porshni, Да мне по барабану, обогнала не обогнала... Это же всего игра. Приезжайте к нам в Херсон на слалом. Вот. Жеку Самсонову не забудь )
Все что ни делается - мне можно.
|
|
| |
Porshni | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:41 | Повідомлення # 85 |
Лейтенант
| Quote (Andryha) риезжайте к нам в Херсон на слалом да может приеду тока не в етом году уже, а ето ты на аве, так понимаю на матизе врываешся...
Manager _______________________ Extreme Rally Team _______________________ www.rallyteam666hp.com.ua
|
|
| |
sancho | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:48 | Повідомлення # 86 |
Admin
Група: Администраторы
| Quote (Andryha) Приезжайте к нам в Херсон на слалом Так вроді останній етап зі слалому був минулої неділі в Івано-Франківську...
manager wild west vrt
|
|
| |
jrv | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:51 | Повідомлення # 87 |
Рядовой
| Приветствую. Вчера не смог стартовать по причини так и не выясненного окончательно лага. Захожу в турнир и при попытке зайти на трассу игра мгновенно вылетала на рабочий стол. В списке заходивших в турнир я есть, но в ведомости меня нет. Могу я стартовать во второй день? Или я значусь как не стартовавший?
|
|
| |
Andryha | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:58 | Повідомлення # 88 |
Полковник
| Quote (Porshni) да может приеду тока не в етом году уже, а ето ты на аве, так понимаю на матизе врываешся... Почти угадал, это Китаец. Мне хватает пока что, даже для слалома. Не увлекаешься? Поинтереснее РБРа будет, а главное - реалистичнее
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Нд, 01.11.2009, 22:59 | Повідомлення # 89 |
Megasport Rally Driver
| в мене в друга Матіз угнали і так і не знайшли
|
|
| |
Porshni | Дата: Нд, 01.11.2009, 23:01 | Повідомлення # 90 |
Лейтенант
| Quote (Andryha) Не увлекаешься? Поинтереснее РБРа будет, а главное - реалистичнее. да я много чем увлекаюсь... и ендуро и гонки....а у меня тоже Peugeot 205 дизель правда, но резвый...
|
|
| |
Andryha | Дата: Нд, 01.11.2009, 23:06 | Повідомлення # 91 |
Полковник
| Quote (sancho) Так вроді останній етап зі слалому був минулої неділі в Івано-Франківську... Я на "Украину" не езжу. Во-первых во Франковск очень далеко пилить, а во-вторых рановато мне еще)Додано (01.11.2009, 23:05) ---------------------------------------------
Quote (Porshni) да я много чем увлекаюсь... и ендуро и гонки....а у меня тоже Peugeot 205 дизель правда, но резвый... Да это идеальная машина для слалома, после Си Эр Икс ))) Тем более дизель - хорошая тяга на малых оборотах. Давай к нам, хорошую компанию обещаю - Раллийная Корола, два мастера спорта по ралли и с десяток их учеников. Ну и сритсракеры канешна, для массовки )))Додано (01.11.2009, 23:06) ---------------------------------------------
Quote (MEGASinK) в мене в друга Матіз угнали і так і не знайшли Тссс... я еще чуть-чуть покатаюсь и верну
|
|
| |
azeff | Дата: Нд, 01.11.2009, 23:14 | Повідомлення # 92 |
Подполковник
| Quote (Nikita) Чувствую, что первый этап Чемпионата Украины по ралли не обойдётся без скандала! И как всегда виновата пьяная КСК на Авео
|
|
| |
sancho | Дата: Пн, 02.11.2009, 00:26 | Повідомлення # 93 |
Admin
| Quote (Andryha) Я на "Украину" не езжу. Во-первых во Франковск очень далеко пилить, а во-вторых рановато мне еще) жвль, позмагався би з нашим Мультіком. Правда вона на Нвсані Мікра. Quote (azeff) И как всегда виновата пьяная КСК на Авео smile
manager wild west vrt
|
|
| |
Malekula | Дата: Пн, 02.11.2009, 00:32 | Повідомлення # 94 |
Man of Legend
| Porshni, не впарюй тут пургу людям... я не вірю... і як так можна всім "тупо" брехати? А? Короче, подивимся по повторам, якщо все-таки ми були на праві, тоді я схилю голову, хоча, навряд чи це буде, так як це явно брехня з твоєї сторони і не треба лялякати типу: не можете обігнати і начинаєте тут... це тут ролі ніякої немає, якщо Сорока валив, то він був реальним як і його команда! Перж за все ти обманюєш себе, цим же собі показуючи що ти "тіпа" розумніший за інших! Вадім, я до Іри нічого не маю і знаю що вона "реальна" людина, якщо вона так їде, то вона умнічка Додано (02.11.2009, 00:32) --------------------------------------------- Не правда тоді були виноваті судді
Повідомлення відредагував Malekula - Пн, 02.11.2009, 00:34 |
|
| |
sancho | Дата: Пн, 02.11.2009, 00:59 | Повідомлення # 95 |
Admin
| Quote (Malekula) Не правда biggrin тоді були виноваті судді wink а як цього року на Шурдині могло бути? Коли Червоненко на свому мерсі поїхав, а за ним колона "ВІПів", а потім їх на допі доганяла нульовка? Добре що не Салюк А то б знову скандал був... Майже як тут
manager wild west vrt
|
|
| |
Malekula | Дата: Пн, 02.11.2009, 01:05 | Повідомлення # 96 |
Man of Legend
| sancho, О_о я про навіть і не чув...
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пн, 02.11.2009, 01:09 | Повідомлення # 97 |
Megasport Rally Driver
| було таке!ми тоді якраз тоже пішки по допу йшли до машини а в той момент колона Мультиванів з ВІПовськими наклейками валила!
|
|
| |
Porshni | Дата: Пн, 02.11.2009, 08:36 | Повідомлення # 98 |
Лейтенант
| Quote (Malekula) якщо Сорока валив, то він був реальним як і його команда! Якщо ти не знаеш мою команду то ненадо доводити що вона нереальна
|
|
| |
Malekula | Дата: Пн, 02.11.2009, 09:10 | Повідомлення # 99 |
Man of Legend
| Porshni, так вона появилась ны з того ны з сього.... а ти собы чогось зловив накрут, бо став нывроку так ъхати, що пыду з Ялти Крымерыъ(може ви посрались чи шо" ы буду всых сам дрюкати, за трох чоловык зразу....
|
|
| |
RADO | Дата: Пн, 02.11.2009, 09:17 | Повідомлення # 100 |
Сержант
| Удовлетворите перепроезд, ошибку мою наверное уже все знают, но вроде всё решил и невыдаёт
|
|
| |