1-Rally "Stara Fortetsya"
|
|
Malekula | Дата: Пн, 02.11.2009, 10:04 | Повідомлення # 101 |
Man of Legend
Група: Пользователи
Статус: Offline
| до речі по поводу перепроїздів... тут така мисля, наприклад, ось сьогодні другий день я начив не вдало, а на 4СУ взагалі кошмар, но я б міг тазік дотянути до фінішу, і при загрузці 5СУ нажати альтф4 і в мене був би дід нот ту старт 5СУ, і міх би день начати з початку, але я такого не зробив, а просто достроково закінчив домашню гонку, але не факт що так зроблять інші
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пн, 02.11.2009, 10:17 | Повідомлення # 102 |
Megasport Rally Driver
Група: КСК
| ну,тут вже хіба на чесне слово вірити
KOTYK Sеrgio MEGASPORT Rally Team www.megasport.in.ua
|
|
| |
RADO | Дата: Пн, 02.11.2009, 10:47 | Повідомлення # 103 |
Сержант
Група: Проверенные
| Ну я первый СУ доехал и как для меня неплохо, смысл мне было выходить со второго СУ чтобы заново первый ехать Да и второй СУ обратный, а я писал что с обратными трассами у меня плохо, вчера уже смог на всех них проехать и надеюсь это конец ошибок игры у меня
|
|
| |
sancho | Дата: Пн, 02.11.2009, 10:55 | Повідомлення # 104 |
Admin
Група: Администраторы
| Quote (Malekula) до речі по поводу перепроїздів... тут така мисля, наприклад, ось сьогодні другий день я начив не вдало, а на 4СУ взагалі кошмар, но я б міг тазік дотянути до фінішу, і при загрузці 5СУ нажати альтф4 і в мене був би дід нот ту старт 5СУ, і міх би день начати з початку, але я такого не зробив, а просто достроково закінчив домашню гонку, але не факт що так зроблять інші dry все одно зарахується перший проїзд. коли дається перепроїзд, зберігається перший результат. геморой лишній для мене, але сам винен
manager wild west vrt
|
|
| |
Andryha | Дата: Пн, 02.11.2009, 11:31 | Повідомлення # 105 |
Полковник
| Quote (sancho) жвль, позмагався би з нашим Мультіком. Правда вона на Нвсані Мікра. Кто это? Быстро ездеет? Мож лучше вы к нам? ))
Все что ни делается - мне можно.
|
|
| |
sancho | Дата: Пн, 02.11.2009, 12:06 | Повідомлення # 106 |
Admin
Група: Администраторы
| дєвчонка одна... не швидко. швидко в нас їздять дядьки типу Фальчука, Власенка і Ювеліра
manager wild west vrt
|
|
| |
Andryha | Дата: Пн, 02.11.2009, 13:24 | Повідомлення # 107 |
Полковник
| Ой, а я и не заметил, что "вона" посоревновался бы, с огромным удовольствием, у нас 3 девушки участвуют. если найду - покажу видео, думаю Мультику было бы туго
|
|
| |
BiBi[666hp] | Дата: Пн, 02.11.2009, 13:50 | Повідомлення # 108 |
Рядовой
| Привет Гонщики!!!=))) Я смотрю у вас тут такой спор завязался по поводу Самсоновой Жени, и вы все себе накрутили что это вымышленный персонаж!!! Но это не так. Самсонова Женя - это не Гена Кравцов!!!=)))) И не ехал он ни за кого... Если вы плохие гонщики и вас кто-то натянул, и вам обидно или стыдно что это была девушка, то это ваши проблемы... Наберайте больше опыта в езде, а не в языка-трепаниии!!! Зачем кого-то объвинять в фальсификации и обмане... А Самсонова Женя действительно хорошо ездит как за вертуальным рулем, так и в жизни... Я надеюсь на этой ноте мы закроем тему " Самсонова Женечка" !!! Все решит гонка... Спс пилотам RBR за внимание...
Proffesional Rally Team 666hp
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пн, 02.11.2009, 14:21 | Повідомлення # 109 |
Megasport Rally Driver
| BiBi[666hp], опа-чя а це ше хто обізвався???
|
|
| |
Nikita | Дата: Пн, 02.11.2009, 14:31 | Повідомлення # 110 |
Сержант
| Действительно, кто это?
|
|
| |
Rus | Дата: Пн, 02.11.2009, 14:55 | Повідомлення # 111 |
WWVRT Driver
| З Вашого дозволу трохи оФФтопу . Проїхав перший етап. Загалом ралі пройшло рівно (як для мене ), без ексцесів. Хотів би подякувати пану Котику за боротьбу (додав перцю у змагання). Організаторам за етап. Добірка допів вийшла досить вдалою: швидкі, на яких можна було перекурити, чергувалися із технічними. Правда "вилетів" останній СВ, але ідуть слухи, що його відмінять. Всім удачі, а особливо WWVRT!
WWVRT Pilot
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пн, 02.11.2009, 15:14 | Повідомлення # 112 |
Megasport Rally Driver
| Rus, 14 доп відмінено! доречі про боротьбу! про якого Котика йдется мова? бо там ше "нулем" їхав брат в с1600.дуже шось там тішився що не погано проїхав другий лег.
|
|
| |
BiBi[666hp] | Дата: Пн, 02.11.2009, 15:35 | Повідомлення # 113 |
Рядовой
| Всем привеееет!!!=) Буду рад знакомству с вами... Я состою в команде Proffesional Rally Team 666hp "Zadvirni Stas"!!!
Proffesional Rally Team 666hp
|
|
| |
Rus | Дата: Пн, 02.11.2009, 16:06 | Повідомлення # 114 |
WWVRT Driver
| Quote (MEGASinK) про якого Котика йдется мова? Та ви обоє "попили" мені нервів!!!
WWVRT Pilot
|
|
| |
Джони | Дата: Пн, 02.11.2009, 16:21 | Повідомлення # 115 |
Рядовой
| Бла - бла - бла...=))) Давайте ездить, а не языком трепать..=))) 6 страничек одного и тогоже....=)))))) Stop it..=)))
Pilot Professional Rally team 666HP
|
|
| |
Rus | Дата: Пн, 02.11.2009, 16:34 | Повідомлення # 116 |
WWVRT Driver
| Так, хлопчики і дівчатка, швидко всі затихли, сайт і форум закрити, стерти і забути. Всі чули білявку....
WWVRT Pilot
|
|
| |
Andryha | Дата: Пн, 02.11.2009, 17:18 | Повідомлення # 117 |
Полковник
| BiBi[666hp], Джони, Ребята зря вы все вместе школу прогуливали, за РБРом. Джони, Детка, ты разве не знаешь, что девочки должны играть в Куклы, а машинки - для мальчиков. Что касается борьбы, то стало гараздо интереснее. И даст Бог - мы еще с вами погоняемся.Додано (02.11.2009, 17:18) ---------------------------------------------
Quote (BiBi|666hp|) А Самсонова Женя действительно хорошо ездит как за вертуальным рулем, так и в жизни... Покажешь? Я могу первый, Маша: http://www.youtube.com/watch?v=APs0SAxw6jQ З.Ы. Ребята, давайте жить дружно Дисквалифицировать либо принести свои извинения мы успеем. Я предлагаю такой вердикт, на данный момент: Смотреть повторы Команды Professional Rally team 666HP
|
|
| |
Nikita | Дата: Пн, 02.11.2009, 17:42 | Повідомлення # 118 |
Сержант
| не фигова!
|
|
| |
RADO | Дата: Пн, 02.11.2009, 17:59 | Повідомлення # 119 |
Сержант
| Дайте перепроезд, ещё с утра отправил !!!
|
|
| |
MEGASinK | Дата: Пн, 02.11.2009, 18:18 | Повідомлення # 120 |
Megasport Rally Driver
| Quote (Rus) Та ви обоє "попили" мені нервів!!! ну я ше з минулого сезону з тобою досить рівно йду незважаючи на різницю в техніці :'(
|
|
| |