Quote (Junior)
посчитал то что написал не корректным...когда писал ночью не подумал
хм,а мені сподобалось ну,що ж...давненько вже збирався написати декілька слів про наш рідний чемпіонат і ось,мабуть, дуже хороший момент...
три сезони ми вже маєм свій власний чемпіонат. неозброєним оком можна помітити величезний прогрес. з кожним роком РБР-УА стає все кращим і кращим (найбільша заслуга в цьому звичайно Сашка Підлуського). конкуренція в абсолюті і в класах просто не реальна і це не може не тішити! для пілотів є дуже престижним тріумф в чемпіонаті -будь то окрема гонка чи сезон загалом (хоча трохи засмучує,коли боротьба за тріумф ведеться не на трасі,а за межами спец.ділянки...). в цьому сезоні появились відео огляди етапів-дуже і дуже цікава штука на мою думку. сподіваюсь,що (завдяки спільним зусиллям) зустрінемо новий сезон з новим порталом.
тепер трохи про себе . якщо в попередніх сезонах я ставив перед собою максимальні завдання (топ 3 абсолюту,перемога в класі) і в деякій мірі ці завдання виконував,то в сезоні 2010-11 з перших ж етапів зрозумів,що боротьба буде важкою і більшості пілотів я програю по швидкості (бо однієї стабільності тепер замало для перемог ) і тому вирішив просто їхати в своє задоволення. на наступний сезон перейду або в лави тренерів або попробую свої сили в моноприводі- Руслан Ткачук,бережись
і про свою команду. пишаюсь тим,що мої пілоти (Павло Лихач, Олександ Кузьмінов, Андрій Легедза) показують феноменальні швидкості і без всяких перебільшень відносяться до топ пілотів української першості. пишаюсь тим, що в моїй команді є чудо-пілот Христина Цимбалюк, яка періодично приголомшує своєю швидкістю в моноприводі.
позаяк індивідуальних завдань пенред собою не ставив і ні зким не змагався,то хочу подякувати командам КЛУБ ВРТ, Вайлд Вест ВРТ за цікаву боротьбу в команндому заліку! хоча засмутило,що в кінці сезону КЛУБ ВРТ трохи підсів і засмутило,що від самого початку сезону трохи невпевнено виступав Вайлд Вест.
ну і величезна подяка Саші Підлуському за його бажання створювати якісний продукт, за фанатизм та ентузіазм Саня,дякую тобі за все! я і моя команда завжди готові тобі допомогти
всім учасникам РБР-УА дякую за чудовий сезон! і сподіваюсь вас не розлякали несправедливі пред'яви всяких какашок в СВК Віраж щодо нечесності,бо це все просто абсурд,адже чеснішого і прозорішого суддівства я ще не бачив. чекаєм в наступному сезоні!